/
23RD INTERNATIONAL CONFERENCE
ON MATERIALS AND TECHNOLOGY
27. - 30. SEPTEMBER 2015
Kongresni center GH, Bernardin, Slovenija

23. MEDNARODNA KONFERENCA O MATERIALIH IN TEHNOLOGIJAH


23. Mednarodna konferenca o materialih in tehnologijah (23. ICM&T) bo tudi letos v GH Bernardin v Portorožu. 23. ICM&T nadaljuje s tradicionalnim osrednjim mednarodnim posvetovanjem na raziskovalnem področju materialov in tehnologij v Sloveniji.
Na 23. Mednarodni konferenci o materialih in tehnologijah (23. ICM&T) se srečujejo znanstveniki z inštitutov in univerz skupaj s strokovnjaki iz industrije s področij kovinskih materialov, anorganskih ter nanomaterialov, z željo po čim boljšem prenosu bazične v aplikativno znanost z visoko dodano vrednostjo. Namen konference je tudi dialog med industrijo in njenimi potrebami ter raziskovalno sfero.

Posebnost konference je že tradicionalna predstavitev mladih raziskovalcev (do 35 let), ki v svojih 10 minutnih angleških govornih in postrskih prispevkih predstavijo svoje dosežke pred mednarodno komisijo. Komisija oceni in izbere najboljše prispevke v sekcijah kovinskih in nekovinskih materialov ter v postrski sekciji, ki jo tudi letos sponzorira TA instruments.

Praktične nagrade v višini:
dve nagradi v govorni sekciji 450 EUR,
ena nagrada v postrski sekciji 200 EUR


Avtorji prispevkov lahko svoje delo objavijo v reviji Materiali in tehnologije (MIT) po standardnem recenzijskem postopku. Revija je v SCI podatkovni bazi s faktorjem vpliva IF. 

V izogib neekološki porabi papirja vas bodo vsi konferenčni materiali pričakali na tablicah, ki so vključene v konferenčno kotizacijo.


Tematika konference

Kovinski materiali

Kompozitni materiali

Keramika

Nanoznanost in nanotehnologije

Modeliranje in simulacija procesov in tehnologij

// PROGRAMSKI
ODBOR
// REGISTRACIJA
// PRIJAVA
// POZABLJENO GESLO
// REGISTRACIJA
// ORGANIZACIJSKI
ODBOR

ORGANIZATORInštitut za kovinske materiale in tehnologije

SOORGANIZATORKemijski inštitut Ljubljana


Inštitut
"Jožef Štefan"

SPONZORJI