28. - 30. september 2016

Kongresni Center GH Bernardin, Portorož, Slovenija

24.

MEDNARODNA KONFERENCA

O MATERIALIH IN TEHNOLOGIJAH

24. Mednarodna konferenca o materialih in tehnologijah (24. ICM&T) bo tudi letos v GH Bernardin v Portorožu. 24. ICM&T nadaljuje s tradicionalnim osrednjim mednarodnim posvetovanjem na raziskovalnem področju materialov in tehnologij v Sloveniji.

Na 24. Mednarodni konferenci o materialih in tehnologijah (24. ICM&T) se srečujejo znanstveniki z inštitutov in univerz skupaj s strokovnjaki iz industrije s področij kovinskih materialov, anorganskih, keramike, polimernih, kompozitnih in nanomaterialov, z željo po čim boljšem prenosu bazične v aplikativno znanost z visoko dodano vrednostjo. Namen konference je tudi dialog med industrijo in njenimi potrebami ter raziskovalno sfero.

Posebnost konference je že tradicionalna predstavitev mladih raziskovalcev (do 35 let), ki v 7 minutnih angleških govornih in postrskih prispevkih predstavijo svoje dosežke pred mednarodno komisijo. Komisija oceni in izbere najboljše prispevke v govorni ter postrski sekciji, ki jo tudi letos sponzorira TA instruments.

Nagrade v višini:
prva nagrada v govorni sekciji 500 EUR,
druga nagrada v govorni sekciji 300 EUR,
tretja nagrada v govorni sekciji 200 EUR,

ena nagrada v postrski sekciji 200 EUR*.

* Udeleženci konference, ki sodelujejo v tekmovalni postrski sekciji morajo biti v času sekcije prisotni ob svojem postru, in pripraviti kratko 2-minutno predstavitev v obliki .pdf ali .pptx.


V izogib neekološki porabi papirja vas bodo vsi konferenčni materiali pričakali na tablicah, ki so vključene v konferenčno kotizacijo.